Privacy verklaring Stichting Bulamu

Stichting Bulamu neemt de privacy van persoonsgegevens heel erg serieus en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Uw gegevens worden niet door Stichting Bulamu aan derden verkocht en/of verstrekt!

Door gebruik te maken van een security certificaat (HTTPS) en een cookie bar voldoet Stichting Bulamu aan de vigerende Cyber Security richtlijnen en zorgen wij er voor dat uw gegevens veilig bij ons zijn opgeslagen. Stichting Bulamu heeft ervoor gekozen om geen registraties van sponsors of andere personen via de website plaats te laten vinden, waardoor persoonsgegevens binnen het Stichting Bulamu internet tot een minimum is beperkt.

 
 

Stichting Bulamu
www.bulamu.org
25 Mei 2018 

Over ons

Bulamu.org wordt beheerd door Bryan, René en Jolanda Nieuwenkamp, gevestigd aan Deijffelbroekseweg 55 - 3195GM te Pernis. KVK: 51111365.

Welke gegevens verzamelen wij?

Op dit moment vinden geen registraties van gebruikers plaats. Voor de nieuwsbrieven en stichting communicatie is een email bestand opgenomen in de mail server van Stichting Bulamu. Voor voorkomende toekomstige gebeurtenissen geldt dat wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, aan jou gevraagd wordt om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • BTW nummer

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwsbrieven en eventuele retargeting voor Facebook advertenties.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een sponsoraanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens niet op in een software systeem.

Jouw gegevens op bulamu.org

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd of een contactformulier hebt ingevuld en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. 

Je e-mailadres wordt direct uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van MailChimp. 
De servers van MailChimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier

Sponsor / donateur zijn bij Stichting Bulamu   

Wanneer wij met elkaar overeenstemming bereiken, gebruiken we de door jou verstrekte gegevens alleen voor het kunnen uitvoeren van de overeenkomst en de bijbehorende administratieve handelingen. Wanneer je sponsor bij ons bent worden je gegevens niet automatisch gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven. Wel zou je berichten kunnen krijgen over de diensten die je bij ons afneemt en de werken en/of wijziging daarvan. Voor het mogen versturen van uitingen naar jou als klant zullen we eerst nadrukkelijke toestemming aan je vragen.
 

Beveiliging persoonsgegevens  

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.
 

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzerVoor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

Facebook Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij cookies van Facebook (Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.  Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier
 

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.
 

Hotjar

Om jouw gedrag op onze website te kunnen monitoren (en onze website te kunnen blijven verbeteren) maken wij gebruik van Hotjar. Deze tool analyseert jouw gedrag op onze website en toont dat aan ons. Om dit te kunnen doen wordt er een cookie op jouw computer of andere device geplaatst welke zorgt voor de data. De servers van Hotjar zijn gevestigd in Ierland. Meer over Hotjar lees je hier.
 

Cookies uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op. 

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen - daarvoor is de site nu nog niet ingericht op Social Media, we voorzien dat dit in de toekomst wel wordt geinstalleerd. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Stichting Bulamu om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 4 jaar met uitloop naar levenslang, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen en een overzicht te houden over de historische gebeurtenissen.

Rechten  

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien - ongeacht de reden - de communicatie met Stichting Bulamu niet naar wens verloopt heeft u uiteraard het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.
Stichting Bulamu Privacy verklaring - update 14-07-2018
Go to top

Stichting Bulamu ©2008-2018 - Site generated by MrKawa - Gopherit

www.veter.shop - mrkawa.com - allesvoorjeschoenen.nl