Stichting Bulamu heeft de volgende doelstellingen: Alle giften die gedoneerd worden,

worden besteed aan de doelen waarvoor de giften zijn gedoneerd

 

De overheadkosten, die bestaan uit administratiekosten en websitehosting, bedragen circa 10% van de totale giften. Stichting Bulamu kent geen vergoedingen toe aan bestuursleden. Deze manier van werken leidt ertoe dat 90% van de giften ook echt bij de projecten terecht komen.

Stichtng Bulamu ondersteunt projecten die bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De gesponsorde bedragen worden vrijwel volledig ter plaatse geïnvesteerd, zodat in alle gevallen de bevolking van Oeganda door uw steun wordt geholpen.

De duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties zijn via deze link in te zien

In alle projecten van Stichting Bulamu komen de duurzame ontwikkelingsdoelen terug; met name beeindiging van armoede en honger, goede gezondheid en hoogwaardig onderwijs. Met betrekking tot de doelstellingen economische groei, infrastructuur en duurzame ontwikkeling zijn geen activiteiten voorzien totdat we zelf weer in Oeganda verblijven. de duurzame doelstellingen met betrekking tot klimaatbescherming en duurzame oceanen vallen buiten de scope van onze stichting.

De Doelstellingen van Stichting Bulamu

Please publish modules in offcanvas position.

Positive SSL